Whiskey Club

Som medlem i Akkurats Whisky Club får du fortlöpande information om evenemang och inbjudningar till klubbens alla provningar.
Du får en tjusig klubbnål som visar att du tillhör gräddan av stadens whiskyälskare.
Du får rabatt på våra öppna provningar och de gästföreläsararrangemang som kommer under året. Öppna provningar är vanligtvis vardagskvällar från 18:00.
Du får också möjlighet att följa med på klubbens whiskyresor som anordnas någon gång per år. Vi har rest både till Skottland och Japan och besökt en mängd destillerier. På våra resor brukar vi hitta på en massa skoj – förutom att vi besöker destillerier och provar en massa ”livets vatten”, bryggeribesök, pubar, shopping, kulturevenemang osv…
Du får förtur på alla arrangemang. Du kan även bjuda med vänner – icke medlemmar får komma med i mån av plats.
Vi anordnar också flera specialarrangemang där endast klubbens medlemmar är välkomna. Bl.a. en ”Micro Islay”-tur till Sandhamn, en trivsam midsommarlunch och en provning med whisky och cigarrer.
Den första tisdagen i månaden 18:00 har vi ett öppet klubbmöte för alla medlemmar där vi provar lite whisky, kollar vad som hänt i whiskyvärlden och umgås med likasinnade.
Avgiften för medlemskapet, 200: – betalas in på Akkurats bg 516-1948 eller löses in direkt på restaurangen. Skriv medlemskap Akkurats Whisky Club 2023 på inbetalningskortet tillsammans med ditt namn, adress och mailadress. För frågor och skräddarsydda provningar är du välkommen att ringa till restaurangen på tel. 08-644 00 15.

Vill du bli medlem?

Bli medlem idag och ta del av allt från provningar till resor

Namn

Mailadress

Telefonnummer

Våra köpvillkor

Köpvillkor

  • Medlemskap i Akkurats whiskeyclub kostar 200:-/år, utan ånger- eller returrätt.
  • Medlemskapet gäller 1 januari till 31 december oberoende av när på året medlemsavgiften betalas.
  • Medlemskapet är inte löpande utan måste förnyas av medlemmen, om den så önskar, årligen.

Kontaktar Swish. Vänligen öppna Swish appen i mobilen