Öppen provning

Avsikten med Öppna whiskyprovningar är att man ska kunna gå på en provning utan att behöva boka för en hel grupp. Biljetterna säljs här på hemsidan och man kan förköpa till alla öppna provningar som just är inbokade. Om du vill chansa på att komma in samma dag och köpa biljett, rekommenderar vi att du ringer innan och kollar tillgången på lediga platser på tel. 08-644 00 15.

 

Provning: Islay
Provningen för dig som tycker om rökigare, torvigare whisky. Av Islays nio verksamma destillerier: Ardbeg, Ardnahoe, Bruichladdich Bunnahabhain, Caol Ila, Kilchoman, Lagavulin och Laphroaig producerar de flesta en kraftigt rökt maltwhisky. I vår provning går vi igenom sex stycken.

Pris 490 Tid Tisdag 16 maj kl. 18.00

Provning: Whiskies of the World
Whiskyvågen sprider sig över världen. Nu tar vi en titt på några av de länder som producerar bra whisky. Förutom Skottland och Irland provar vi också maltwhsiky från t.ex: Sverige, Japan och Indien.

Pris 490 Tid Tisdag 23 maj kl. 18.00

Provning: Glen Scotia och Loch Lomond
Specialprovning! Den alltid lika sympatiske David Lind, regionschef för Loch Lomond group i Europa kommer till oss och håller en provning med goda whiskies från Glen Scotia och Loch Lomond. OBS! Provningen hålls på engelska.

Pris 390 Tid Onsdag 14 juni kl. 18.00

Provning: Single Malt De Luxe
Nybörjarprovning! Vår mest populära provning med lite ”finare” sorter. Vi testar single malt från olika regioner i Skottland. Tillverkning, lagring och andra basfakta ingår. Exempel på whisky i provningen: Macallan 12 år, Longmorn 16 år och Lagavulin 16 år.

Pris 490 Tid Tisdag 27 juni kl. 18.00

Endast köpta biljetter garanterar plats. Välkommen!