Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Staffan Hellstrand

August 25, 2019 @ 21:00 - 23:55

Free
2018 släppte Staffan sitt sextonde album (!)
 
Under två år har han skrivit och spelat in allting själv i sin egen studio på Söder i Stockholm.
Resultatet är Svaret På Allt, ett album där han bara tar hjälp av några få utvalda gäster, och som Staffan fortsätter ta på turné under 2019.
 
Självfallet bjuder Staffan också på flera efterfrågade godbitar ur sin gedigna låtskatt. Staffan Hellstrand har med åren blivit en av våra säkraste och mest sevärda liveakter. Oavsett om han spelar själv, på duo eller med helt band. Han är ett av våra mest kända namn, för alltid med en plats i den svenska pop- och rockhistorien.
 
Med en snart 30 år lång musikkarriär bakom sig har denna egensinniga svenska artist en bred repertoar att välja på. Hans musik har resulterat i grammisar, rockbjörnar och odödliga svenska klassiker som ”Fanfar”, ”Lilla Fågel Blå” och ”Fiskarna I Haven”. Jo, den senare är också Staffans.
 
Förutom solokarriären har Staffan Hellstrand skrivit låtar till och tillsammans med en mängd artister – från Lasse Winnerbäck och Olle Ljungström via Latin Kings och The Nomads till Lena Nyman, Bodil Malmsten, Lisa Nilsson, Sven-Ingvars, Uno Svenningsson och många fler, till och med det svenska fotbollslandslaget.
 
Det är som vanligt fri entre(!) och otroligt trevlig meny.
Kom tidigt för att vara säker på att få plats!
 
Vi öppnar 15:00 och kl 21:00 står bandet på scen. Uteserveringen är ju också ett dragplåster.

Details

Date:
August 25, 2019
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Free